top of page
Schermafbeelding 2021-08-01 om 15.49.19.png
Schermafbeelding 2021-08-01 om 16.17.22.png

Waarom?

WHITE LIGHT DISTRICT heeft toegang tot het tweede niveau van bewustzijn om diensten en goederen aan te bieden, zodat jij ook dit tweede niveau kunt ervaren.

Hoe?

WHITE LIGHT DISTRICT kan je leren hoe het tweede niveau bewustzijn werkt.

Wat?

WHITE LIGHT DISTRICT kan je helpen om je overtuiging en mentaliteit te veranderen van het eerste naar het tweede niveau.

About WHITE LIGHT DISTRICT

Peter Kok is de bedenker en oprichter van WHITE LIGHT DISTRICT.

Vijftien jaar geleden was Peter aan het fotograferen in het Red Light District, Amsterdam, voor een concept toen hij deze naam ervoor bedacht. Het concept is er nooit van gekomen maar de naam bleef hangen. Hij liet de naam zelfs registreren bij het www.boip.int en liet deze rijpen tot maart 2020; de corona-crisis, oorzakelijk de bewustzijnsomslag. Hij richtte heel zijn website en activiteiten anders in en ging werken onder de naam www.whitelightdistrict.com, een paraplumerk voor producten en services die bewustzijnsontwikkeling als focus hebben. Hij begon SECOND TIER, tweede niveau coaching volgens de bewustzijnsspiraal van Spiral Dynamics. Daarnaast begon hij de podcast ‘A bite of Spirituality’ met (inter-)nationale vooruitstrevende gasten op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. Ook zelf gebruikt Peter dit platform om uit de doeken te doen over verscheidene onderwerpen. Over doeken gesproken onder anderen?!

Neem eens een kijkje bij I ART THAT, de creatieve poot van WHITE LIGHT DISTRICT!

Tenslotte wil hij voor geïnteresseerden, zogenaamde Yellow Bees, Space Holder zijn van de Intelligence Hub WHITE LIGHT DISTRICT.

De site is zo ingericht dat zij low-profile kunnen starten als ondernemer, ’invliegen’, als ware het een bijenkorf. Zij opereren dan vrijelijk onder het paraplumerk van WHITE LIGHT DISTRICT, maar kunnen dan wel gebruik maken van hun eigen online ‘korf’, met verbindingen onderling en daarbuiten naar alle social media toe. 

Dit alles op een organische manier. Met de flow mee. Follow what flows.

Volgens een natuurlijk pad, het pad der natuurlijke energie.

Ook wel ‘het derde pad’ door Peter genoemd. Voorbij zwart en wit, de dualiteit.

IMG_0130.jpeg
bottom of page