Honeycomb-photo.gif

Wil je meer via mij meer over Spiral Dynamics te weten komen voor je eigen podcast?! 

Door mijn deelname het afgelopen halfjaar aan de internationale 80 mannen en vrouwen sterke 'denk'tank van Chris Wake-up met betrekking tot Spiral Dynamics, durf ik mijzelf wel specialist te noemen binnen Nederland op het vlak van de overgangsfase in het bewustzijn waar we nu als wereld inzitten, de Humpty Dumpty fase. Aangezien ik Second Tier qua bewustzijn ben, ben ik goed in staat de spagaat te maken tussen het oude en het nieuwe tijdperk. Ik kan daar leuk en betrokken over praten. Nederlands wel te verstaan.

Tenslotte ben ik zeer op de hoogte van alle meta-ontwikkelingen sinds maart 2020, vanuit helicopter-view.

CAUTION: This podcast is cutting edge and probably way beyond your consciousness.

Heb je na het beluisteren van een van onderstaande podcasts feedback of vragen?!

Feel free to react!

Email Address *

How can I be of assistance?!

Thanks! Message sent.

PODCAST TEMPLATE.jpg

#6 Peter Kok Solo

~ In deze podcast wordt dieper ingegaan op het fenomeen spontane kundalini ontwaking. ~

 

Vijftien jaar geleden overkwam Peter Kok een spontane kundalini ontwaking. Zijn relaas.

#5 Peter Kok Solo

~ In deze podcast wordt dieper ingegaan op het Spiral Dynamics turquoise bewustzijn. ~

 

Toegepast op de aardse situatie van de afgelopen jaren 20-21, 'de draaiende jaren twintig.'

#4 Peter Kok Solo

~ In deze podcast wordt dieper ingegaan op de Spiral Dynamics terminologie groen en geel bewustzijn, en de GIANT LEAP, de Humpty Dumpty fase waar we sinds maart 2020 -corona- in belandt zijn ~

 

Toen vorig jaar de corona uitbrak, voelde hij al vrij snel aan dat de Humpty-Dumpty-fase uit het boek Spiral Dynamics was aangebroken. Iets wat in Spiral Dynamics met vooruitziende blik uitvoerig beschreven wordt. In deze podcast gaat hij hier dieper op in; cutting edge en way beyond.

#3 Chris Wake up

hosted by Peter Kok

~ Omtrent de oorzaak van de huidige chaos en crisis rondom corona vanuit Spiral Dynamics-perspectief, het Humpty Dumpty-effect, second tier/tweede level op de bewustzijnsspiraal. ~

 

Peter en Christiaan kennen elkaar via het YouTube kanaal van Christiaan ‘Wake Up!’ en de FB groep van Christiaan ‘Fluffy Flamingos’.

Beiden gaan over hun beider gedeelde passie voor Spiral Dynamics, de bewustzijnsspiraal, naar het gelijknamige boek van Don Beck.

 

Via deze kanalen kwamen zij onlangs met elkaar in contact en getriggered door de Nederlandse podcast ‘A bite of spirituality’ van Peter over de Humpty Dumpty-fase, de overgang van groen (1e level) naar geel bewustzijn (2e level), nu dus de Engelse podcast van Peter met Christiaan samen.

 

www.youtube.com/channel/UCpgw8RATowmVUafrAADFkcQ

#2 Peter Kok solo

Zestien jaar geleden overkwam Peter een ‘spontane kundalini-ontwaking’. In zijn zoektocht daarop kwam ook het boek Spiral Dynamics op zijn pad.

 

Toen vorig jaar de corona uitbrak, voelde hij al vrij snel aan dat de Humpty-Dumpty-fase uit dit boek was aangebroken. Iets wat in Spiral Dynamics met vooruitziende blik uitvoerig beschreven wordt. 

 

In deze podcast gaat hij hier dieper op in; cutting edge en way beyond.

 

www.whitelightdistrict.com/second-tier

#1 Andre 'Winti' Gemerts

hosted by Peter Kok

Opgegroeid tot zijn tiende jaar op een plantage met de Winti-cultuur in Suriname om zich heen, geeft Andre nu alternatieve, energetische behandelingen als spiritueel hulpverlener.

Aangezien ik Andre al dertien jaar privé en als zeer begenadigd behandelaar ken, wilde ik heel graag deze eerste podcast 'A bite of spirituality' met hem doen, en met jullie delen. Andre is namelijk zeer goed in staat om het energetische aards te verwoorden, ook al is het dan een man van weinig woorden. Zijn behandelingen zijn ook niet in woorden uit te drukken; je kunt het zelf ervaren.

www.andregemerts.nl

PIONEERS.png