Schermafbeelding 2021-04-07 om 07.57.23.
PODCAST ICONkopie.png

#3 Chris Wake up

hosted by Peter Kok

~ Omtrent de oorzaak van de huidige chaos en crisis rondom corona vanuit Spiral Dynamics-perspectief, het Humpty Dumpty-effect, second tier/tweede level op de bewustzijnsspiraal. ~

 

Peter en Christiaan kennen elkaar via het YouTube kanaal van Christiaan ‘Wake Up!’ en de FB groep van Christiaan ‘Fluffy Flamingos’.

Beiden gaan over hun beider gedeelde passie voor Spiral Dynamics, de bewustzijnsspiraal, naar het gelijknamige boek van Don Beck.

 

Via deze kanalen kwamen zij onlangs met elkaar in contact en getriggered door de Nederlandse podcast ‘A bite of spirituality’ van Peter over de Humpty Dumpty-fase, de overgang van groen (1e level) naar geel bewustzijn (2e level), nu dus de Engelse podcast van Peter met Christiaan samen.

 

www.youtube.com/channel/UCpgw8RATowmVUafrAADFkcQ

Schermafbeelding 2021-04-06 om 17.02.36.

#2 Peter Kok solo

Zestien jaar geleden overkwam Peter een ‘spontane kundalini-ontwaking’. In zijn zoektocht daarop kwam ook het boek Spiral Dynamics op zijn pad.

 

Toen vorig jaar de corona uitbrak, voelde hij al vrij snel aan dat de Humpty-Dumpty-fase uit dit boek was aangebroken. Iets wat in Spiral Dynamics met vooruitziende blik uitvoerig beschreven wordt. 

 

In deze podcast gaat hij hier dieper op in; cutting edge en way beyond.

 

www.whitelightdistrict.com/second-tier

Insta46.jpg

#1 Andre 'Winti' Gemerts

hosted by Peter Kok

Opgegroeid tot zijn tiende jaar op een plantage met de Winti-cultuur in Suriname om zich heen, geeft Andre nu alternatieve, energetische behandelingen als spiritueel hulpverlener.

Aangezien ik Andre al dertien jaar privé en als zeer begenadigd behandelaar ken, wilde ik heel graag deze eerste podcast 'A bite of spirituality' met hem doen, en met jullie delen. Andre is namelijk zeer goed in staat om het energetische aards te verwoorden, ook al is het dan een man van weinig woorden. Zijn behandelingen zijn ook niet in woorden uit te drukken; je kunt het zelf ervaren.

www.andregemerts.nl

Heb je na het beluisteren van deze podcasts feedback, of weet jij iemand die in deze serie past? 

Laat het WHITE LIGHT DISTRICT ten name van Peter weten!

Email Address *

How can I be of assistance?!

Thanks! Message sent.

PIONEERS.png