top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWHITE LIGHT DISTRICT

ANDERSDENKENDEN ZIJN DE NIEUWE TERRORISTEN.

Connecting-the-dots van bovenaf (astrologie en Spiral Dynamics) tot onderop;

toegepast in deze aardse realiteit.Terwijl de groene was aangepakt wordt door de witte reus in de wasmachine, wordt de vergeelde was te drogen gehangen tegen de turquoise achtergrondlucht.

Niets is meer als gedacht. T’is alleen de zon nog die glimt en lacht.

Het narratief van de hofnar is anders dan bedacht.

De nieuwe tegenmacht is van kracht.


Zoals Einstein ooit al eens zei; Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt. Oftewel het zal op een ander niveau opgelost moeten worden. Het tweede niveau, second tier in Spiral Dynamics.

Momenteel wordt alles van het eerste naar het tweede niveau strakgetrokken. Alle oneffenheden daar tussen die plooien vormen worden aan het licht gebracht, om vervolgens gladgestreken te worden. Het groene, eerste niveau moet aan het gele, tweede niveau voldoen. Misschien geeft de moeilijke stand van Saturnus-Uranus in de astrologie van 2021 nog wel het beste weer waar de wereld zich al onderhalfjaar in vast wringt. Oude denkstructuren (Saturnus) versus bewustzijnsverruiming (Uranus)
Zoals je vroeger het kinderspel, schipper-mag-ik-over-varen had. Zo is het nu op deze meta-overgang ook. Alleen is het geen kinderspel meer.

Wat aan de ene kant zus denkt, denkt aan de andere kant zo. Vandaar ook de in eerste instantie onoverbrugbare polarisatie tussenbeiden. Zie hier de Humpty Dumpty-bewustzijnskloof zoals zo treffend beschreven in Spiral Dynamics tussen het eerste en het tweede niveau.

The war on consciousness is on.

Zie hier de blog en de podcast over THE GIANT LEAP of Spiral Dynamics:

Andersdenkend door de bewustzijnsomslag die hun voelsprieten niet anders dan aanvoelen kunnen. Waardoor zij (gelukkig) niet anders meer kunnen. Omdat dingen anders moeten. Omdat het anders niet meer zou gaan.

77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page