top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWHITE LIGHT DISTRICT

HET DERDE PAD

Bijgewerkt op: 24 jan. 2022

Achter de sluiers van het hedendaagse, zichtbare speelt een ander, tegendraads scenario; het derde pad. Gevoelsmatig de kant die het op gaat. Het pad der avontuurlijke energie.
De culminerende fase. Het oude, met het groene bewustzijn, the green new deal voorop, wuift angstvallig, met de staart tussen de benen, naar achteren. Het nieuwe, gele bewustzijn, the yellow heal wappert strijdlustig naar voren. Van geel op weg naar turquoise. Het tweede niveau bewustzijn krijgt samen vorm. Van ik naar het nieuwe wij. De sluier opzij. De energie volgend. Volgend wat stroomt. Met de Stroom mee. Het oude en vertrouwde kan niet meer mee. De 1% lijkenpikkers zijn helemaal geen optie. Alleen het derde pad gaat deze zwart wit opties voorbij. Onzichtbaar nu nog. Aftastend.

De parallelle samenleving haar contouren lichten langzaam op.


Initiatief binnen Nederland voor een parallelle samenleving:


Zie ook:


Kort door de bocht:

Disruptors trappen de deur in zodat incubators binnen kunnen dringen met hun paard van Troje. Liefdevol rebellerend vervult ieder zijn of haar rol.

Geboren uit nood maar niet minder gewenst. Juist dan zijn de creatieve uitwegen, oplossingen het briljantst. Vanuit hartenkracht, hartintelligentie geschapen zoals niet voor mogelijk werd gehouden. Magie. De nieuwe wereld!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page