top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWHITE LIGHT DISTRICT

TIJD DER ASTROLOGISCH AVONTUURLIJKE ENERGIE.

Bijgewerkt op: 9 sep. 2021




Astrologisch zou je 2021 bij voorbaat al zo kunnen samenvatten; Saturnus en Uranus, gepropt in een eierdopje. Met de barsten nog vers van het Humpty Dumpty-jaar 2020. Barsten die niet meer te repareren blijken. Dijken doorbroken. De tsunami van het nieuwe, gele bewustzijn.


2021 staat het hele jaar in het teken van de reuzenplaneten Saturnus en Uranus.

Saturnus is de dwarsligger. De rem erop. Op de drempel. Rechtlijnig ook. ’Het oude.’

Maar ook de co-creator van de nieuwe structuren. Verantwoordelijk en gedisciplineerd.

Uranus is de revolutionair, de onafhankelijke. Net buiten het gewone zicht. Niets blijft zoals het was. Grote veranderingen, in razend tempo. ‘De vernieuwer.’


Zo zie je dit ook gereflecteerd op aarde. Er komt niets meer van de grond. De overheid stelt keer op keer teleur met het beleid. De formatie wil maar niet slagen. Als dat computertoetsenbord waar maar wat ingetoetst wordt.

Alles komt boven. Alles komt aan het licht. Uit het collectief onderbewuste. Het blinde vertrouwen is een illusie gebleken. Probleem is dat mensen het systeem (nog) niet (voldoende) doorzien. Verduisterd door de massapsychose zoals deze over ons is uitgerold momenteel. The Great Reset? Agenda 2030? Ja, in de hoofden van die 1%. De sterren zeggen anders (gelukkig). Het zijn echt de laatste stuiptrekkingen van de oude macht, het oude tijdperk, al culmineerd het momenteel wel, waardoor je je er nog wel eens mentaal door overspoeld kan laten voelen. Het doet er alles aan het nieuwe bij ze weg te houden. Buiten te sluiten. Een kat in het donker maakt rare sprongen. Law and order.

Alleen nieuwe initiatieven vinden voedingsbodem. Het derde pad. De parallelle samenleving. New ways of being.



Paradoxaal genoeg misschien gezien, zouden we hier blij mee kunnen zijn. De nieuwe generatie groeit niet meer op met het idee dat je de overheid en het globalisme blind kunt

vertrouwen. Zij blijven niet meer aan de leiband lopen. Wat overblijft, noodgedwongen, maar een geluk bij een ongeluk, is vooral te leren vertrouwen op jezelf. Je hogere Zelf. Die zich door niets of niemand uit het lood laat slaan. Onaantastbaar voor de huidige massavorming.



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page